ANA SAYFA > GÜNDEM > Karşıyaka Belediyesi'ne 6. başkan yardımcısı CHP'den

Karşıyaka Belediyesi'ne 6. başkan yardımcısı CHP'den

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
Karşıyaka Belediyesi'ne 6. başkan yardımcısı CHP'den

Karşıyaka Belediyesi'ne 6. Başkan Yardımcısı atandı.

Karşıyaka Belediye Başkanı Dr. Cemil Tugay, 6. başkan yardımcılığı için göreve geldiğinden bu yana ilk siyasi başkan yardımcısı atamasını Belediye Meclisi içinden yaptı. Karşıyaka Belediyesi ve İzmir Büyükşehir Belediye Meclis Üyesi CHP'li Saadet Çağlın'ı başkan yardımcısı olarak atadı. 
Çağlın'a yeni oluşturulan İklim Eylem Planı ve Çevre Koruma Müdürlüğü bağlandı ve bu müdürlüğün faaliyetlerinden sorumlu olacağı açıklandı. 
CHP Meclis üyesi aynı zamanda Kimya Mühendisi Saadet Çağlın sosyal medya hesabından  Karşıyaka Belediye Başkanı Dr. Cemil Tugay’a teşekkür etti: “Karşıyaka’mızın sağlıklı, yeşil ve güzel geleceği için daha azim ve kararlılıkla çalışmalarımıza devam edeceğiz. Değerli Başkanımın bu görevlendirmesinden onur duyuyorum, teşekkür ediyorum.” 

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 1 İnanılmaz 0 Üzgün 1 Kızgın 0
Önceki Haber Yılbaşında 4 gün sokağa çıkma yasağı
Sonraki Haber Mavişehir'e geçici olarak topraktan set çekildi

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?