ANA SAYFA > GÜNDEM > Karşıyaka Belediyesi'nden pandemiye ek tedbirler...

Karşıyaka Belediyesi'nden pandemiye ek tedbirler...

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
Karşıyaka Belediyesi'nden pandemiye ek tedbirler...

Karşıyaka Belediyesi, korona virüs tedbirleri için ek önlemler alarak sosyal tesisleriyle, spor tesislerini kapattı.

Kapanan spor tesisleri içinde amatör spor kulüplerin kullandığı tüm tesisler de yer aldığı açıklandı.  
Karşıyaka Belediye Binasına girişlerde daha sıkı önlemler alacak olan Karşıyaka Belediyesi tüm sosyal, etkinlik ve sportif faaliyetlerine ara verdi. Kursları, dersleri, toplantı ve etkinlikleri durduran  Karşıyaka Belediyesi'nde kararı tüm birimlere ileten Karşıyaka Belediye Başkanı Dr. Cemil Tugay, Karşıyaka'da korona virüs vakalarının arttığını da işaret etti. 
Dr. Tugay özetle, "Son haftalarda korona virüs nedeniyle artışlar fazlalaştı. Hastanelerde hasta sayısında artışlar var. Bugün itibariyle belediye olarak ek önlemler almak zorunda kaldık. Sizleri de uyarmak istiyorum. Belediyenin düzenlemiş olduğu faaliyetleri durdurduk. Kurslar, kültürel faaliyetler, dersler sosyal tesisleri. Personel dönüşümlü çalışacak. Belediyede fazla hasta olduğu için değil, sizlerin sağlığı için alıyoruz. Tüm Türkiye'de sağlık hizmetleri önemli sıkıntılar yaşıyor. Maske takmaya ve sosyal mesafeye mutlaka riayet etmeliyiz. Hepimiz üzerimize düşeni yaparsak en az hasarla atlatacağız"  dedi.

KARŞIYAKA BELEDİYE BAŞKANI Dr. CEMİL TUGAY'IN AÇIKLAMASINI İZLEMEK İÇİN tıklayınız:
 

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber Vapur seferlerine erken mesai ayarı
Sonraki Haber Nedim Demirağ vefat etti

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?