ANA SAYFA > GÜNDEM > Karşıyaka Belediyesi'nden Nevşehir’e mama yardımı

Karşıyaka Belediyesi'nden Nevşehir’e mama yardımı

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
Karşıyaka Belediyesi'nden Nevşehir’e mama yardımı

Karşıyaka Belediyesi Nevşehir’in Hacıbektaş ilçesindeki sokak hayvanlarına mama yardımında bulundu. Karşıyaka’dan Hacıbektaş’a toplamda 1 buçuk ton kuru mama gönderildi.

Hacıbektaş’tan bir vatandaş bölgedeki barınak ve sokakta yaşayan köpeklerinin zor durumda olduğunu ve mamaya ihtiyaç duyduklarını Karşıyaka Belediye Başkanı Dr. Cemil Tugay’a sosyal medya aracılığıyla iletti. Başkan Tugay Karşıyaka Belediyesi Veteriner İşleri Müdürlüğü’ne talimat vererek bölgeye mama gönderilmesini sağladı. Bir tanesi 15 kilogramdan 100 torba, toplamda 1 buçuk ton kuru köpek maması Hacıbektaş’a gönderildi. 

Konu ile ilgili açıklama yapan Karşıyaka Belediye Başkanı Dr. Cemil Tugay, “Bu dünyada yalnız değiliz, can dostlarımız ile yaşam alanlarımızı paylaşıyoruz. Onlar bizim için her zaman çok önemli oldu. Karşıyaka’da bulunan can dostlarımızın rahatı ve sağlığı için elimizden geleni yapıyoruz, başka yerde bulunanlar için de gücümüzün yettiği kadar çabalayacağız” ifadelerini kullandı. 

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber Karşıyaka'da Soner Tolungüç istifa etti
Sonraki Haber İZVAK Dinamik Grup, Başkan Soyer ile bir araya geldi

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Köşe Yazarları

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?