ANA SAYFA > GÜNDEM > Karşıyaka Belediyesi’nden imar planları için yeni uygulama

Karşıyaka Belediyesi’nden imar planları için yeni uygulama

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
Karşıyaka Belediyesi’nden imar planları için yeni uygulama

Karşıyaka Belediyesi, belediyede askıya çıkan Cumhuriyet Mahallesinin tamamını, İnönü ve Örnekköy Mahallelerinin bir kısmını kapsayan yaklaşık 137 hektarlık bölgenin 1/1000 ölçekli imar planları hakkında bilgi almak isteyen vatandaşlar için yeni bir uygulamaya imza attı.

Karşıyaka Belediyesi sosyal medya hesaplarından yapılan duyuruya göre; planlar hakkında ortak toplantı şeklinde bilgilendirme talep eden vatandaşlar, belediye toplantı salonlarında pandemi kuralları çerçevesinde bir araya gelebilecek. Gruplar en fazla 10’ ar kişiden oluşabilecek, toplantı katılımcıları maske ve mesafe kurallarına riayet edecek. Bilgilendirme toplantısına katılmak isteyen vatandaşlar öncelikle 444 1 575 numaralı telefon hattını arayarak kayıt yaptıracak. 

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber NCAA'den yuvası Pınar Karşıyaka'ya...
Sonraki Haber Büyükkarcı: Üç kulvarda zirvenin en önemli adayı olduğumuzu gösterdik

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


KSK ATILLA KSK ATILLA 21.12.2020

Imar plani çıksa ne olacak biri itiraz edecek hadi baştan yapalim.

yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?