ANA SAYFA > SPOR > Karşıyaka Belediyesi'nde futbol heyecanı...

Karşıyaka Belediyesi'nde futbol heyecanı...

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
Karşıyaka Belediyesi'nde futbol heyecanı...

Karşıyaka Belediyesi Spor İşleri Müdürlüğündeki değişim sonrası Karşıyaka Belediyesi'nde spora bakış açısında olan olumlu yönleri kendisini yavaş yavaş göstermeye başladı.

Karşıyaka Belediyesi Spor İşleri Müdürlüğü tarafından Efsaneler futbol sahasında düzenlenen ve iki grup halinde oynanacak olan Karşıyaka Belediyesi Birimler Arası Futbol Turnuvası başladı. 10 Takımın mücadele edeceği gruplarda ilk iki sırayı alacak olan takımlar yarı finalde çarpraz olarak oynayacak ve galipleri de finalde karşı karşıya gelecek. Yarı final ve final maçlarıyla 3.lük karşılaşması çift maç üzerinden oynanacak.  
Efsaneler Futbol Sahasında başlayan turnuvada başlama vuruşunu sembolik olarak Karşıyaka Belediyesi Spor İşleri Müdürü Berkhan Alptekin yaptı. Karşıyaka'nın eski futbolcularından olan Spor İşleri Müdürlüğü amatör spor kulüpleri sorumlusu Cenk Karslı ile Bostanlıspor'un eski futbolcusu Karşıyaka Belediyesi Spor İşleri Müdürlüğü çalışanı Güray Baykal da Berkhan Alptekin'in yanında yer aldı.
 

HABERE AİT RESİMLER

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber Açık havada sinema keyfi başlıyor
Sonraki Haber Pınar Karşıyaka, Berkan Durmaz'ı açıkladı

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Köşe Yazarları

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?