ANA SAYFA > GÜNDEM > Karşıyaka Belediyesi’nde 2 yeni müdürlük kuruldu

Karşıyaka Belediyesi’nde 2 yeni müdürlük kuruldu

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
Karşıyaka Belediyesi’nde 2 yeni müdürlük kuruldu

Karşıyaka Belediye Meclisi mayıs ayı ikinci toplantısını bu akşam yaptı. 2 yeni müdürlüğün kurulması kararı alındı.

Karşıyaka Belediye Başkanı Dr. Cemil Tugay’ın yönettiği meclisde belediyenin bütçe kesin hesabı görüşüldü. Ak Parti red oyu verirken, önerge oy çokluğuyla kabul edildi.  Oturumda verilen önerge ile Yapı Kontrol Müdürlüğü ile Arşiv Müdürlüğü kurulması da oy birliği ile kabul edildi.
Ak Parti Mecklis üyesi Adem Öztürk, “belediyenin 250 milyon TL. borcunu nasıl kapatacağınız ile ilgili öneriler getirin” sözü meclisi elektriklendirdi. Başkan Dr. Cemil Tugay, “belediyeyi bir miktar borçla devraldığımız doğru. Bununla ilgili açıklamaları da yaptık. Gelirlerimizi arttırmak için pek çok yeni yol yaratacağız. Karşıyaka İzmir’in de Türkiye’nin de en borçlu belediyesi değil. 2 bin 600 ‘den fazla çalışanıyla hizmetleriyle dimdik ayakta duran ve personeline ödemelerini geciktirmeyen bir belediye” dedi.
 

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 3 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber Konak Belediyesi'nden 100. yıla muhteşem kutlama
Sonraki Haber Karşıyaka Halk Eğitim'in Nakış ve Mefruşat sergisi açıldı

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Köşe Yazarları

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?