ANA SAYFA > SPOR > Karşıyaka Belediyesi Yüzme Havuzu'na ''Temiz Havuz'' sertifikası

Karşıyaka Belediyesi Yüzme Havuzu'na ''Temiz Havuz'' sertifikası

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
Karşıyaka Belediyesi Yüzme Havuzu'na ''Temiz Havuz'' sertifikası

Karşıyaka’nın yarı olimpik ölçülerdeki ilk kapalı yüzme tesisi olan Karşıyaka Belediyesi Yüzme Havuzu, İzmir Valiliği İl Sağlık Müdürlüğü tarafından ‘Temiz Havuz Sertifikası’na değer görüldü. Yaklaşık bir yıl boyunca düzenli olarak yapılan denetimler sonucunda; havuz hijyeni ve havuz suyu kalitesi bakımından yönetmelik standartlarının sağlandığı tespit edildi.

İzmir’de sadece sayılı tesisin ‘Temiz Havuz Sertifikası’na sahip olduğuna dikkat çeken Karşıyaka Belediye Başkanı Dr. Cemil Tugay “Halk sağlığını gözeterek tesisimizin temizlik ve hijyeni konusunda büyük hassasiyet gösteriyoruz. Bu doğrultuda yaptığımız özenli çalışmalar neticesinde aldığımız sertifikayla, havuzumuzun temizliği ve kalitesi resmen tescillenmiş oldu. İzmir’de Temiz Havuz Sertifikası’na sahip sadece 1 belediye ve 15 havuz varken, bizim tesisimizin de bu belgeye layık görülmesinden gurur ve mutluluk duyduk. Standartlarımızı korumak için özveriyle çalışmayı sürdüreceğiz” dedi. 

Teknolojik donanımı, dizaynı, hijyen ve güvenliğiyle alanında kentin en çağdaş tesislerinden biri olan Karşıyaka Belediyesi Yüzme Havuzu, Zübeyde Hanım Mahallesi 1912 Zühtü Işıl Spor Salonu’nun ön tarafında yer alıyor. Bireysel veya aile üyeliği ile halka açık olan tesiste, hem çocuk hem yetişkin gruplara yönelik yüzme kurslarının yanı sıra özel dersler de veriliyor. Engelli kullanımına da uygun olan havuza, 0549 522 02 57 numaralı telefondan ulaşılabiliyor. 

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber Açıköğretim kayıt yenileme işlemleri başladı
Sonraki Haber Germiyan Köyü, Slow Food ve Germiyan Festivali

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Köşe Yazarları

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?