ANA SAYFA > GÜNDEM > KARŞIYAKA BELEDİYESİ SONUNDA ÖNLEM ALDI

KARŞIYAKA BELEDİYESİ SONUNDA ÖNLEM ALDI

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
KARŞIYAKA BELEDİYESİ SONUNDA ÖNLEM ALDI

Karşıyaka Bostanlı'da uzun yıllardır Milli Eğitim'e bağışlanan ancak süresinde kullanılmadığı için mirascıları tarafından açılan dava nedeniyle mahkemelik olan mezbelelik ve çöp deposu haline gelen arsa Karşıyaka Belediyesi tarafından kontrol altına alındı.

Cengiz Kocatoros Sokağı-1997 Sokak-1798 sokakve 2016/1 sokak arasında kalan, uzun yıllardır boş olarak duran, mahalle halkı tarafından otopark, kağıt toplayıcılarının depo gibi, geceleri de şarapcı ve evsizlerin barınağı haline gelen boş arsa sonunda tel çit ile kontrol altına alındı.
Karşıyaka Belediyesi adına işi yaptıklarını ancak ne olacağı konusunda bilgi sahibi olmadıklarını ifade eden işçiler tel çit çalışmalarını sürdürüyor.

Belediyenin yıllardır boş olarak duran ve çevresindeki yollarının bile asfatlanmayıp, taş döşenmeyen arsanın kontrol altına alınmasıyla memnun olan mahalle sakinleri, "inşallah en kısa zamanda yeşil alan, çocuklarımız için oyun alanları yapılır" temennisinde bulundular.

www.karsiyakahaber.com ÖZEL HABER

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber BU TELEFONLAR YASAKLANDI
Sonraki Haber DENİZLİ'DE PATLAMA: 1 ÖLÜ, 20 YARALI...

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Köşe Yazarları

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?