ANA SAYFA > KÜLTÜR-SANAT > Karşıyaka Belediyesi kitaplarınızı bekliyor

Karşıyaka Belediyesi kitaplarınızı bekliyor

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
Karşıyaka Belediyesi kitaplarınızı bekliyor

Karşıyaka Belediyesi yeni kurduğu kütüphaneleri için kitap bağış kampanyası başlattı. “Paylaşın, kitaplarınız yeni okurlarla buluşsun” çağrısıyla başlatılan kampanyada, vatandaşların bağışlamak istediği kitaplar toplanacak.

Girne Caddesi üzerindeki kültürpark alanı içerisinde ve Demirköprü Mahallesi’nde kurulması planlanan kütüphaneler için, kitap kabulüne başlandı. Vatandaşlar ellerinde bulunan ansiklopedi harici kitapları, Karşıyaka Belediyesi Kültür ve Sosyal işler Müdürlüğü’ne ve belediyeye bağlı kültür merkezlerine bırakabilecek. Çok sayıda kitap bağışlamak isteyen ve getirebilecek imkanı olmayan vatandaşlar, kitapların evden alınması için 0232 399 40 83 numaralı telefona başvuru yapabilecek. Evden kitap alma işlemi belediye personellerince pazartesi ve cuma olmak üzere haftanın iki gününde gerçekleştirilecek. Girne Kültürpark içerisine kurulan “Semt Kütüphanesi”nin eylül ayı içerisinde açılması planlanıyor. 

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber İşitme engelliler için şeffaf maske üretiliyor
Sonraki Haber Karabağlar Gençlik Merkezi yola çıkıyor

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Köşe Yazarları

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?