ANA SAYFA > ÇEVRE > Karşıyaka Belediyesi kent gezilerini yeniden başlattı

Karşıyaka Belediyesi kent gezilerini yeniden başlattı

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
Karşıyaka Belediyesi kent gezilerini yeniden başlattı

Karşıyaka Belediyesi, ilçenin tarihi, kültürel değerlerini tanıtmak ve kentlilik bilincini artırmak için düzenlediği kent gezilerini yeniden başlattı. Başta Zübeyde Hanım’ın Anıt Mezarı ve Latife Hanım Köşkü olmak üzere, müzeler ve tesisler gezilecek. Geziler için müracaat belediyenin Halkla İlişkiler Birimi’ne yapılabilecek.

Karşıyaka’nın tarihi ve kültürel güzelliklerini daha fazla vatandaşa göstermek ve kentlilik bilincinin artmasına katkı sunmak amacıyla Kent Gezileri’ni yeniden başlatan Karşıyaka Belediyesi, Karşıyaka’nın güzelliklerini yüzlerce yurttaşıyla paylaşacak. Başta Zübeyde Hanım’ın Anıt Mezarı ve Latife Hanım Köşkü olmak üzere müzeler ve spor tesisleri ziyaret edilecek.

Karşıyaka’nın ilk kapalı yüzme havuzu, Engelli Dinlenme Merkezi ve Afet Koordinasyon Merkezi de güzergahta yer alacak. 45’er kişilik gruplar halinde, ilçenin dört bir yanındaki tarihi ve kültürel noktalar ile tesisleri gezecek olan vatandaşlar, başvuru ve detaylar için 399 40 05 numaralı telefondan belediyenin Halkla İlişkiler Birimi’ne ulaşabilecek.

Karşıyaka Belediye Başkanı Hüseyin Mutlu Akpınar “İzmir’in, hatta Türkiye’nin en güzel ilçelerinden birinde yaşıyoruz. Sahip olduğumuz değerleri tüm yurttaşlarımızla paylaşmak için Kent Gezilerimizi yeniden başlatıyoruz. İzmir’in her yerinden, gezilerimize katılmak isteyen tüm vatandaşlarımızı bekliyoruz” dedi.

 

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber Pınar Karşıyaka UCAM Murcia'yı ağırlıyor
Sonraki Haber Deniz Yücel CHP'nin İzmir adaylarını açıkladı

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?