ANA SAYFA > GÜNDEM > Karşıyaka Belediyesi hesaplarına para girişi yok

Karşıyaka Belediyesi hesaplarına para girişi yok

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
Karşıyaka Belediyesi hesaplarına para girişi yok

Karşıyaka Belediyesi, kamuoyuna açıklama yaparak bazı yayın kuruluşlarında yer alan haberle ilgili olarak bilgi verdi.

Karşıyaka Basın Bürosundan yapılan yazılı açıklama şöyle:
"Belediye hesaplarına para girişi yok 
Program sadece burs verenle alanı buluşturuyor 
Basın kuruluşlarına gönderilen “Öğrencilerin Parası CHP’li belediyede mi” başlıklı tümüyle asılsız, iftira niteliğindeki iddia üzerine bu açıklamanın yapılması gereği doğmuştur.
Karşıyaka’nın Filizleri Burs  Programı, belediyemizin bir önceki yönetimi tarafından 2015 yılında başlatılmış halen devam etmektedir. Bu programda burs ücreti hiçbir şekilde belediye hesaplarına geçmemekte burs veren kişi tarafından burs alan öğrencinin hesabına yatırılmaktadır. Belediyenin burada üstlendiği rol burs veren kişiyle alan kişinin buluşmasını sağlamaktan ibarettir. Ayrıca burs programının bir kişi veya kurum tarafınca ücret karşılığı reklamının yapılması konusunda sponsorluk anlaşması da kesinlikle söz konusu değildir. İddia sahibi kişi iddia ettiği anlaşmayı geçmiş dönemde yaptığını söylüyor olsa da, belediyemizin kayıtlarına göre ücret karşılığı hiç bir anlaşma yapılmamış ve ödeme vaat edilmemiştir. Belediyeye sponsorluk ödemesi adı altında hiçbir para girişi olmamıştır. Belediye Başkanımız Sayın Cemil Tugay göreve geldikten sonra burs programı devam ettirmiştir ve şu an halen yüzlerce öğrenci burs programından faydalanmaya devam etmektedir. Belediyenin tüm kayıtları şeffaf ve denetlenebilir durumdadır. Yazıda adı geçen kişinin belediyemizden alacağı olduğu yönündeki iddiaları kesinlikle doğru değildir. Alacağı olduğu yönünde açtığı dava da mahkeme tarafından reddedilmiştir. Konuyla ilgili devam eden bir hukuki süreç de kesinlikle yoktur.
Kamuoyunun dikkatine ve bilgisine saygıyla duyurulur."

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber Bostanlıspor’a KKTC’den davet
Sonraki Haber Taşyürek: Ceyhanspor'a kazara 1 gol atabildik

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Köşe Yazarları

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?