ANA SAYFA > GÜNDEM > Karşıyaka Belediyesi Aşure Günü etkinliği 29 Eylül'de

Karşıyaka Belediyesi Aşure Günü etkinliği 29 Eylül'de

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
Karşıyaka Belediyesi Aşure Günü etkinliği 29 Eylül'de

Karşıyaka Belediyesi tarafından geleneksel hale getirilen Aşure Günü etkinliği, bu yıl 29 Eylül Cumartesi günü gerçekleştirilecek. Sivil toplum örgütleri ile çeşitli kurum ve kuruluşların işbirliğiyle düzenlenecek etkinlik, Karşıyaka İZBAN İstasyonu yanındaki Ahmet Piriştina Rekreasyon Alanı’nda saat 14.00’te başlayacak. Yaklaşık 10 bin kişi aşurenin bereketini paylaşacak.

Karşıyaka Belediye Başkanı Hüseyin Mutlu Akpınar, “Aşure Günü’nün yeni güzelliklerin ve mutlulukların başlangıcı olduğuna inanıyorum. Bu yıl da aşuremizi kaynatırken birlik ve bütünlüğümüzü bir araya getireceğiz. Mutluluğa, barışa, ahlak temizliğine, maddi ve manevi arınmaya yol vereceğiz. Toplumsal barış için; kaynayan kazanda farklılıkları ortaya çıkartarak ayrışmayı değil, birlik ve beraberlik içinde ortak bir tat yakalamayı hedeflemeliyiz. Herkesi bu güzel ve anlamlı günümüze ortak olmaya bekliyoruz” dedi.

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber Karşıyaka Belediyesi Şiir Atölyesi'nden iki etkinlik birden
Sonraki Haber Pınar Karşıyaka, Banvit ile oynuyor...

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Köşe Yazarları

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?