ANA SAYFA > SPOR > Karşıyaka, Başkent'ten mağlubiyetle dönüyor

Karşıyaka, Başkent'ten mağlubiyetle dönüyor

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
Karşıyaka, Başkent'ten mağlubiyetle dönüyor

TFF 3.Lig 1.Grup 5.haftasında Karşıyaka deplasmanda Hacettepe 1945'e 2-1 mağlup oldu.

Mücadelenin 16. dakikasında Hacettepe 1945 atağında Alperen soldan savunma arkasına sarktı. Sert şutunda kaleci Yusuf üzerine gelen topu yumrukladı. 40'ta Onur soldan son çizgiye kadar indi. Ön direğe koşan Emre'ye çıkardı. Emre topa gelişine ayağının dışı ile vurdu ancak çerçeveyi bulamadı. İlk yarı golsüz eşitlikle sona erdi.

İkinci yarıya Karşıyaka daha baskılı başladı. 51'de Kerem, 63'te de Özgür kafa vuruşlarında KSK gol bulamadı. 65'te geriden atılan topta savunma arkasına sarkan Alperen boş pozisyonda ağları sarstı: 1-0. Teknik direktör Erman Güraçar, 80. dakikada bir pozisyon sonrası hakem Ömer Faruk Gültekin'e itirazı nedeniyle kırmızı kart gördü. 88'de bir kez daha sahneye çıkan Alperen takımının ve kendisinin ikinci golünü kaydetti. 90+3'te Karşıyaka Fatih Taşdelen ile farkı bire indirse de mücadele Yeşil Kırmızılıların 2-1 yenilgisiyle sona erdi.

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 3
Önceki Haber Çiğli Tramvayı Mart’ta işletmeye açılacak
Sonraki Haber Ebe Arzu Sönmez: İlk 6 ay sadece anne sütü!

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?