ANA SAYFA > SPOR > Karşıyaka Bahar Atletizm Şenliği yapıldı

Karşıyaka Bahar Atletizm Şenliği yapıldı

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
Karşıyaka Bahar Atletizm Şenliği yapıldı

Bu yıl ikincisi düzenlenen Bahar Atletizm Şenliği Zeki Şairoğlu MTA Lisesi okul bahçesinde yapıldı.

Zeki Şairoğlu MTA Lisesi okul bahçesinde bu yıl ikincisi düzenlenen Bahar Atletizm Şenliğinde okullarından seçilerek getirilen 300 öğrencinin kıyasıya mücadelesi ile başladı. 17 okulun küçükler, yıldızlar ve gençler kategorilerinde 50 mt. ,uzun atlama ve gülle branşlarında yarışan öğrenciler spor yapmanın, akranları ile yarışıp başarılı olmanın mutluluğunu yaşadılar.

Karşıyaka İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü Atletizm komitesi bu yıl pek çok atletizm organizasyonu düzenleyerek ilçe genelinde önemli çalışmalara ve başarılara imza attı. İzmir Atletizm Federasyonu İzmir il temsilciliğinden 15 hakemin görev aldığı şenlikte yine Gençlik Hizmetleri ve Spor Müdürlüğü de madalya desteği sağladı.

Zeki Şairoğlu Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi, Gençlik ve Spor Bakanlığının hibe çağrısına “Gençlik Atletizm ile Buluşuyor” isimli projesi ile başvuruda bulundu.

Haber: Yılmaz Durmaz

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber Misket Dikmen: Basın özgür değilse toplum da değildir
Sonraki Haber Karşıyakalı çocuklar gelecek için umut verdi

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Köşe Yazarları

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?