ANA SAYFA > GÜNDEM > Karşıyaka ayakta...

Karşıyaka ayakta...

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
Karşıyaka ayakta...

Merkez üssü Ege Denizi olan Saat 15,28'de meydana gelen 6,3 şiddetindeki deprem Karşıyakalıları korkuttu. Ardından 3,5 ve 3,9 şiddetinde 2 artçı deprem daha meydana geldi.

Sallanan binalarda büyük panik yaşayan Karşıyakalılar kendişlerini güvenli alanlara attı. Karşıyaka Belediyesi çalışanları da sokağa fırladı.
Boğaziçi Üniversitesi Kandilli Rasathanesi ve Deprem Araştırma Endtitüsü (KRDAE) Bölgesel Deprem Tsunami İzleme ve Değerlendirme Merkezi (BDTİM)  resmi sitesinde merkez üstü Ege Denizi olarak 6,3 şiddetinde yer alan depremin 38.8512 enlem, 26.2583 boylamda 20,7 km derinlikte meydana geldiği belirtildi.
Türkiye'nin batısı ve Ege kıyısından çok şiddetli hissedilen ve korku yaratan depremin İstanbul da dahil 5 şehir ve Yunanistan'da hissedildiği açıklandı.
Deprem nedeniyle yakınlarını arayanlardan telefon hatları kilitledi.
Fotoğraf: Yılmaz Durmaz

Boğaziçi Üniversitesi Kandilli Rasathanesi ve Deprem Araştırma Endtitüsü (KRDAE) Bölgesel Deprem Tsunami İzleme ve Değerlendirme Merkezi (BDTİM)  resmi sitesinde - See more at: http://karsiyakahaber.com/haber/deprem-korkutmaya-devam-ediyor/14617/#sthash.XoBLEaIF.dpuf
PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber Karşıyaka sallandı
Sonraki Haber Kocaoğlu: Örnekköy'ü verselerdi 30 bin kişilik stat olacaktı

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Köşe Yazarları

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?