ANA SAYFA > GÜNDEM > Karşıyaka Atatürk'ü saygıyla andı

Karşıyaka Atatürk'ü saygıyla andı

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
Karşıyaka Atatürk'ü saygıyla andı

Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk, aramızdan ayrılışının 84. yıl dönümünde Karşıyaka’da düzenlenen törenle anıldı.

10 Kasım Atatürk’ü Anma Günü ve Atatürk Haftası programı Hükümet Konağının Bahçesinde bulunan Atatürk Anıtı'na çelenk koyma, saygı duruşu ve İstiklal Marşı'nın okunması ile başladı. Karşıyaka Kaymakamı Özkan Demir, Ege Deniz Bölge Komutanı Deniz Albay N.Koray Salar, Karşıyaka Belediye Başkanı Dr. Cemil Tugay, Siyasi Partiler ve STK’lar tarafından çelenkler konuldu. 

Duygu Dolu Anlar
Saatler 09.05’i gösterdiğinde ise Karşıyaka’da hayat durdu. Hem tören alanındakiler hem de cadde ve sokaklardaki Karşıyakalılar, Büyük Önder Atatürk’ün aramızdan ayrıldığı anda saygı duruşuna geçti. Siren ve korna sesleri ilçenin dört köşesinde yankılanırken, duygu dolu anlar da yaşandı.

Çelenk koyma törenine Törene Karşıyaka Kaymakamı Özkan Demir, Ege Deniz Bölge Komutanı Deniz Albay N.Koray Salar, Karşıyaka Belediye Başkanı Dr. Cemil Tugay, Karşıyaka Cumhuriyet Başsavcısı Ali Rıza San,  Adalet Komisyonu Başkanı Mehmet Özcan,  İlçe Müftüsü İsa Gürler, İlçe Milli Eğitim Müdürü Kadir Kadıoğlu, İlçe Emniyet Müdürü Ercan Kaçanoğlu,  İlçe Jandarma Komutanı Ahmet Karaman, İlçe Gençlik Spor Müdürü Musa Yelek, Kurum yöneticileri, CHP İlçe Başkanı Murat Serdar Koç, İyi Parti İlçe Başkanı Müjde Harput Apak, MHP İlçe Başkanı Akif Yılmaz, AK Parti ve diğer siyasi parti temsilcileri, Kızılay Karşıyaka Şube Başkanı Kamil Karadeniz, STK temsilcileri, Gaziler, Okul Müdürleri, Öğretmenler, öğrenciler ve çok sayıda Karşıyakalı katıldı. 

Daha sonra İzmir Devlet Tiyatrosu Karşıyaka Recep Haykır sahnesinde Karşıyaka 15 Temmuz Şehitler Anadolu Lisesi tarafından hazırlanan anma etkinliklerine devam edildi. Atatürk ile ilgili resim sergisini gezen protokol ve davetliler salona geçti.

Buradaki tören saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunmasından sonra Okul Müdürü Baki Kavak’ın açılış konuşması ve İngilizce öğretmeni Seda Dilsiz günün anlam ve önemini anlatan konuşmasından sonra Atatürk Oratoryosu ile program devam edildi. Programdan sonra protokol sahneye çıkarak, etkinliği düzenleyenlerle hatıra fotoğrafı çekildi. 

10 Kasım Atatürk’ü Anma Günü ve Atatürk Haftası programı çerçevesinde hazırlanan Atatürk Oratoryosu salondakiler tarafından ayakta alkışlandı.

Buradaki etkinliğe ise Karşıyaka Kaymakamı Özkan Demir, Ege Deniz Bölge Komutanı Deniz Albay N.Koray Salar, Karşıyaka Belediye Başkan Vekili Ahmet Diker, Karşıyaka Cumhuriyet Başsavcısı Ali Rıza San,  İlçe Müftüsü İsa Gürler, İlçe Milli Eğitim Müdürü Kadir Kadıoğlu, İlçe Emniyet Müdürü Ercan Kaçanoğlu,  İlçe Jandarma Komutanı Ahmet Karaman, kurum yöneticileri, MHP İlçe Başkanı Akif Yılmaz, AK Parti ve diğer siyasi parti ve STK temsilcileri, Kızılay Karşıyaka Şube Başkanı Kamil Karadeniz, Gaziler, Okul Müdürleri, Öğretmenler, öğrenciler ve çok sayıda Karşıyakalı katıldı. 
 

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber Bugün 10 Kasım…
Sonraki Haber İlmi siyaset

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Köşe Yazarları

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?