ANA SAYFA > SPOR > Karşıyaka A.Ş için Infinite Group ile ilk görüşme yapıldı...

Karşıyaka A.Ş için Infinite Group ile ilk görüşme yapıldı...

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
Karşıyaka A.Ş için Infinite Group ile ilk görüşme yapıldı...

Karşıyaka Spor Kulübü adına şirketleşme çalışmaları için yetki almasının ardından kulübün futbol şubesine yatırım ortağı olmak isteyen Infinite Group'la ilk görüşme bu akşam yapıldı.

Şirketleşme için kurulan 9 kişilik komiteye başkalık yapan  Karşıyaka Spor Kulübü’nün eski başkanlarından ve Adalet eski Bakanı Hasan Denizkurdu, Hollanda'da Türk girişimci Kazım Atilla'nın kurduğu, Dubai'de de temsilciliği bulunan firmayla 2 saat süren bir görüşme yaptıklarını açıkladı.
Denizkurdu, yazılı olarak "Hollandalı şirket niyet mektubuna bağlı kurulacak şirkete ortak olma arzusunu ve vizyonunu, yapmak istediklerini anlatmıştır. Görüşmeler başlamış olup, prosedür önümüzdeki günlerdeki görüşmelerle sürdürülecektir. Yaşar Grubu ile bu hafta sonu görüşme yapılması söz konusu. Gelişmeler kamuoyu ile peyderpey paylaşılacaktır" açıklamasını yaptı.


 

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber Kaymakam Yücel, Karşıyaka Okulları Orman Eğitim Alanı’nda incelemeler yaptı
Sonraki Haber Karşıyaka’da sınır ötesi fotoğraf sergisi

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?