ANA SAYFA > SPOR > Karşıyaka, Antalya'da iki hazırlık maçı yapacak

Karşıyaka, Antalya'da iki hazırlık maçı yapacak

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
Karşıyaka, Antalya'da iki hazırlık maçı yapacak

2. yarı hazırlıklarını Antalya'da sürdüren Karşıyaka’nın hazırlık maçı programı netleşti. Kaf-Kaf, Niğde Futbol ve Nevşehir’le oynayacak.

Yeşil kırmızılılar, Antalya'da 28 Aralık'ta 2. Lig Kırmızı Grup temsilcisi Niğde Anadolu FK, 30 Aralık'ta ise 3. Lig 3. Grup'ta yer alan Nevşehir Belediyespor'la özel maç oynayacak. Kaf-Kaf, Nevşehir karşılaşmasının ardından 9 günlük kampını tamamlayıp İzmir'e dönecek. Kamp sonrası 2 gün yeni yıl izni yapacak Karşıyaka, ardından ikinci yarı hazırlıklarına Çiğli Selçuk Yaşar Tesisleri'nde devam edecek.

Kaf-Kaf kampa U17 takımının golcüsü Mustafa Durgun'u da götürdü. Yeşilkırmızılı ekibin altyapısında geçen sezon Bölgesel Gelişim U16 Ligi'nde 22, bu sezon U17 Ligi'nde yarım devrede 10 gol atan 16 yaşındaki yıldız adayının önümüzdeki dönemde profesyonel yapılması bekleniyor.

Teknik direktör Soner Tolungüç, ikinci yarıda da başarılı performanslarını sürdüreceklerini söyledi. Tolungüç, "İyi bir çalışma ortamı yakaladık. Oyuncularımız beklentilerimizin üstüne çıkıyor. Ligde çok iyi işler yapacağız" dedi.

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 1 Üzgün 1 Kızgın 0
Önceki Haber Eski Başkan Mutlu Altuğ'un açtığı dava kulüp lehine sonuçlandı
Sonraki Haber Haber Bulunamadı

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?