ANA SAYFA > SPOR > Karşıyaka Amatör Futbol Kulüpleri Derneği Beşyıldız'ı ağırladı

Karşıyaka Amatör Futbol Kulüpleri Derneği Beşyıldız'ı ağırladı

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
Karşıyaka Amatör Futbol Kulüpleri Derneği Beşyıldız'ı ağırladı

Karşıyaka Amatör Futbol Kulüpleri Derneği, Bornova Kulüpler Birliği Başkanı ve İzmir Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu Başkan Adayı Hakan Beşyıldız ve yöneticileri ağırladı.

Karşıyaka Amatör Futbol Kulüpleri Derneği Başkanı Nevzat Altınkalp,  Hakan Beşyıldız'ın kendilerini ziyaret ederek İzmir futbolunun içinde bulunduğu şikayetler konusunda görüş alış verişinde bulunduğunu ifade etti.
Başkan Altınkalp, "Hakan Beşyıldız ile güzel bir toplantı oldu. Kendisine ziyareti nedeniyle teşekkür ediyoruz. Konu İzmir'de amatör futbolun yaşadığı sıkıntılar ve bunların nasıl aşılacak onu tartıştık. Oldukça güzel ve verimli bir toplantı oldu. Toplantıya katılan Bornova Kulüpler Birliği başkanı ve arkadaşları ile derneğimiz üyelerine teşekkür ederiz." dedi.
Karşıyaka Amatör Futbol Kulüpleri Derneği'ni daha önce de İzmir Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu başkanlığına adaylığı söz konusu olan Efkan Muhtar ziyaret ederek fikirlerini açıklamıştı. 

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber Gode Cengiz anıldı
Sonraki Haber Korona Günlükleri’nde ''Atatürk’ün Adımlarıyla Karşıyaka'' anlatılacak

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Köşe Yazarları

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?