ANA SAYFA > GÜNDEM > Karşıyaka Ak Parti'ye genç başkan...

Karşıyaka Ak Parti'ye genç başkan...

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
Karşıyaka Ak Parti'ye genç başkan...

AK Parti Karşıyaka ilçe başkanlığına 28 yaşındaki İsmail Çiftçioğlu atandı.

1990 yılında Zonguldak Karadeniz Ereğlisi’nde doğan Çiftçioğlu İlköğretim ve liseyiKdz. Ereğli’de tamamladı. Çiftçioğlu, Dokuz Eylül Üniversitesi İktisat bölümünü kazanarak 2008 yılında İzmir’e yerleşti.

Lise yıllarında Okul öğrenci Meclisi Başkanlığı, Kdz. Ereğli Öğrenci Meclis başkanlığı ve Zonguldak Öğrenci Meclisi başkanvekili olarak görevde bulunan Çiftçioğlu, Kdz. Ereğli Gençlik Platformu Topluluğu’nun da kurucularından olmuş.  Lise yıllarında köşe yazarlığı ve radyo programcılığı da yapan Çiftçioğlu üniversite yıllarında da ciddi görevler aldı. Dokuz Eylül Üniversitesi Üniversite Sanayi İşbirliği Topluluğu Yönetim Kurulu Başkanlığı yapan Çiftçioğlu, sivil toplum ve siyaset hayatı ile üniversite yıllarında tanışmış.

 Genç MÜSİAD İzmir şubesi üniversite komisyonunda sivil toplum hayatına başlayan Çiftçioğlu, 2010-2011 yılları arası genç MÜSİAD İzmir şubesi yönetim kurulu üyeliğ,i 2011-2014 yılları arası Genç MÜSİAD İzmir Şube Başkan Yardımcılığı, 2014-2016 yılları arası Genç MÜSİAD İzmir Şubesi Yönetim Kurulu Başkanlığı yaptı. 2012-2014 yılları arasında Ak parti İzmir İl gençlik kolları başkan yardımcılığı görevinde bulunan Çiftçioğlu, TOBB genç girişimciler kurulu İcra komitesi Yedek üyeliği görevinde de bulundu.

2017 yılından beri MÜSİAD İzmir Şubesi Ana kademe YK üyeliği ve Ak Parti Gençlik Kolları İl Başkan Yardımcılığı görevlerini yürütmekte.

Çiftçioğlu, üniversite 3. sınıfta kendi şirketini kurarak,iş hayatında girişimcilik örneği göstererek, İnşaat sektöründe 6 yıldır faaliyet gösteriyor.

Özel Haber- YILMAZ DURMAZ - www.karsiyakahaber.com

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber Yahşi: Bu millete bir daha İstiklal Marşı yazdırmayacak çocuklarımız var bizim
Sonraki Haber PAOK'u eleyen Kaf Kaf çeyrek finalde...

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?