ANA SAYFA > SPOR > Karşıyaka, Ahmet Kandemir yönetiminde ilk maçını kazandı

Karşıyaka, Ahmet Kandemir yönetiminde ilk maçını kazandı

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
Karşıyaka, Ahmet Kandemir yönetiminde ilk maçını kazandı

Basketbol Süper Ligi 24. haftasında Karşıyaka konuk ettiği Mersin Spor'u 92-87 mağlup etti. Yeşil Kırmızılılar Ahmet Kandemir ile çıktığı ilk maçta 7 haftalık mağlubiyet serisini sonlandırdı.

Maça kötü başlayan Karşıyaka ilk periyodu 31-21 geride kapattı. İkinci periyotta fırtına gibi başlayan Yeşil Kırmızılılar farkı kapattı ve çift hanlerle öne geçerek soyunma odasına 55-42 üstün gitti. İkinci yarıda farkı 20 sayıya kadar Karşıyaka çıakrsa da Mersin Spor geri dönmeyi başardı. Oyunun sonlarında hata yapmayan Karşıyaka karşılaşmadan 92-87'lik skorla galip ayrıldı. Karşıyaka’da Cameron Young 23 sayıyla en skorer isim olurken Mert Celep 14 sayı Christian Bishop 13sayı ve Stefan Moodu 12 sayı ile mücadele etti.

SALON: Mustafa Kemal Atatürk Karşıyaka
HAKEMLER: Fatih Arslanoğlu, Ziya Özorhon, Tolga Akkuşoğlu
KARŞIYAKA: Young 25, Sokolowski 11, Moody 12, Bishop 13, Mert 14, Samet 6, Gordic, Maurice 8, Alston 3, Serkan, Ege,
MERSİN SPOR: White 12, Cruz 16, Cowan 9, Olaseni 18, Kartal 7, Harun 15, Ergi 6, March, Enoch 2, Chassang, Hakan 2
1.PERİYOT: 21-31
DEVRE: 55-42
3.PERİYOT: 74-72

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber Ak Parti'li Köse'den Karşıyaka Stadı çağrısı: Artık mazeret kalmadı
Sonraki Haber Eskişehirspor taraftarı trübün terk etti

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Köşe Yazarları

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?