ANA SAYFA > GÜNDEM > Karşıyaka adliye sarayının duygu dolu vedalaşması…

Karşıyaka adliye sarayının duygu dolu vedalaşması…

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
Karşıyaka adliye sarayının duygu dolu vedalaşması…

Karşıyaka Adliye Sarayında görevli Cumhuriyet Başsavcısı, savcı ve hakimlerinin başka adliyelere atanması nedeniyle düzenlenen veda yemeğinde duygulu anlar yaşandı.

HSYK’nin yaz kararnamesi ile Karşıyaka Cumhuriyet Başsavcısı Kazım Arapoğlu İzmir Bölge Adliye Mahkemesi Cumhuriyet Başsavcılığına, Karşıyaka Cumhuriyet Başsavcı Vekili Hasan Dalak Bodrum Cumhuriyet Başsavcılığına, bazı Cumhuriyet savcıları ve hakimler ise başka adliyelere atanmıştı. Görev yeri değişen Cumhuriyet Başsavcı, Cumhuriyet Savcıları ve hakimlerin onuruna Karşıyaka Cumhuriyet Başsavcı Vekili Bülent Dinçel tarafından bir vefa ve veda yemeği düzenlendi. Veda yemeğine İzmir Bölge Adliye Mahkemesi Cumhuriyet Başsavcılığına atanan Cumhuriyet Başsavcısı Kazım Arapoğlu, Adalet Komisyonu Başkanı Mehmet Özcan, Karşıyaka Cumhuriyet Başsavcılığına atanan Ali Rıza San, Karşıyaka Cumhuriyet Başsavcı Vekilliğine atanan Erdem Işık, Karşıyaka Cumhuriyet Başsavcı Vekili Bülent Dinçel, Karşıyaka Ağır Ceza Mahkemesi Başkanları, Ticaret Mahkemesi Başkanı, Cumhuriyet Savcıları, hakimler ve adliye personeli katıldı.
Gecenin sunuculuğunu Başsavcı Özel Kalemi Burçin Koç’un yaptığı gecede müzik eşliğindeki yemekten sonra Karşıyaka’dan ayrılanlara birer plaket ve hediyeler verildi. 
İzmir Bölge Adliye Mahkemesi Cumhuriyet Başsavcılığına atanan Cumhuriyet Başsavcısı Kazım Arapoğlu yaptığı konuşmada; Karşıyaka’da görev yapmaktan çok mutlu olduğunu belirterek şöyle konuştu. “Yedi yılı aşkın süredir görev yaptığım Karşıyaka Adliye Sarayı’nda bütün çalışma arkadaşlarımla ahenkli bir çalışmanın mutluluğunu yaşadım. Sizlere teşekkür ederim” dedi.
Plaket verme sırasında yıllar önce başka yerlerde birlikte çalışanların yıllar sonra yine aynı yerde çalışma şansını yakaladıkları için mutlu olduklarını belirten konuşmalar sırasında duygulu anlar yaşandı.  

(Karşıyaka Haber)
 

HABERE AİT RESİMLER

PAYLAŞ
Beğendim 1 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber Karşıyaka'ya Brezilyalı smaçör
Sonraki Haber Karşıyaka Cumhuriyet Mahallesi’nde şenlik var!..

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Köşe Yazarları

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?