ANA SAYFA > SPOR > Karşıyaka 90+'da üç puanı kaptı...

Karşıyaka 90+'da üç puanı kaptı...

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
Karşıyaka 90+'da üç puanı kaptı...

TFF 3. Lig 2. Grup'ta çıkış yakalayan Karşıyaka konuk ettiği Adıyaman 1954'ü Doğukan'ın 90+'da bulduğu golle 2-1 mağlup etti.

Karşılaşmanın ilk yarısı 0-0 beraberlikle sonuçlanırken ikinci yarıda 53.dakikada Eşref Koçak'ın golüyle konuk ekip 1-0 öne geçti. Golden sonra Karşıyaka ataklarını sıklaştırırken taraftarının da desteğiyle aradığı golü dakika 71'de Doğukan ile buldu. Maçın sonları büyük heyecansa sahne olurken 90+'da Doğukan İnci son sözü söyledi ve Karşıyaka karşılaşmayı 2-1 kazanarak çıkışını sürdürdü. 

Son haftalardaki çıkışıyla camiasına moral aşılayan Karşıyaka'da taraftarlar Adıyaman 1954 maçına akın etti. Hafta boyunca sosyal medyada maça çağrı yapıp ilçeyi pankartlarla donatan yeşil-kırmızılılar, takımlarına büyük destek verdi. Atatürk Stadı'nın kapalı tribününde 5 bini aşkın taraftar (Biletli 4.864 seyirci) yer alırken Kaf-Kaf sezonun seyirci rekorunu kırdı.

ATATÜRK Stadı'ndaki karşılaşmayı Pınar Karşıyaka'nın teknik ekibi de izledi. Pınar Karşıyakalı basketbolcular Egemen ve Tayfun da maçı taraftarla birlikte tezahürat yaparak kapalı tribünden takip etti. Karşıyakalı futbolcular sahaya geçen hafta hayatını kaybeden takımın efsane kalecisi Juricevic anısını, "Mekanın cennet olsun Juricevic" yazılı pankartla çıktı.

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber Voleybolda Karşıyaka'nın Salihli'de yüzü güldü
Sonraki Haber Karşıyaka’da ''5 Aralık'' söyleşisi

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?