ANA SAYFA > SPOR > Karşıyaka 9 futbolcusuyla sözleşme yeniledi

Karşıyaka 9 futbolcusuyla sözleşme yeniledi

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
Karşıyaka 9 futbolcusuyla sözleşme yeniledi

TFF 3. Lig'de mücadele edecek olan transfer yasaklısı Karşıyaka, iç transferde geçen hafta anlaştığı 9 futbolcunun son 3 sezondan kalan alacaklarını ödeyip sözleşme imzaladı.

Sözleşmesi biten Onur, Cenk, Anıl, Battal, Bartu ve Arif'in yanı sıra Fatih, Harun ve Mustafa Değirmenci'yle mukavele yenilendi. Çiğli Selçuk Yaşar Tesisleri'ndeki imza törenine Başkan Turgay Büyükkarcı, Başkan Vekili Gökhan Şensan, Futbol Şube Sorumlusu Hakan Çeliker, yöneticiler Cafer Aralı ile Mehmet Yaya, Sportif Direktör İsmet Arzuman ve Teknik Direktör Ufuk İskender de katıldı. Turgay Büyükkarcı, Gökhan Şensan ve Hakan Çeliker'in mali katkısıyla oyunculara nakit 2 milyon TL borç ödeyen Karşıyaka, bu parayla sözleşmesi süren kaleci Erhan'ın geçen sezondan kalan alacağını da yatırdı. Sözleşme yenilenen futbolcular, alacaklarında 3'te 1'inden feragat etti.
Karşıyaka, iç transferde daha önce prensipte el sıkışılan Hakan'la yeniden masaya oturacak. sözleşmesi biten Metin, Abdülhamit, Tayfun ve Mahmut'la da anlaşma zemini ararken, Mustafa Aşan ise askerlik problemi nedeniyle 3. Lig'de forma giyemeyecek.

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber Bostanlı'da gözaltına alınan 15 kişi tutuklandı...
Sonraki Haber Ak Parti Karşıyaka'da gönül sofrası kurdu, iftar verdi...

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Köşe Yazarları

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?