ANA SAYFA > SPOR > Karşıyaka 7.sıraya geriledi

Karşıyaka 7.sıraya geriledi

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
Karşıyaka 7.sıraya geriledi

Esenler Erokspor'a 1-0 yenilerek üst üste 4.mağlubiyetini alan Karşıyaka, ilk 5'teki yerini kaybederek taraftarını üzdü.

Grupta 29 puanda kalarak 7'nci sıraya gerileyen yeşil-kırmızılılar, 3 sezondur yer aldığı 3'üncü Lig'de ilk defa arka arkaya 4 maçı puansız geçti. Kaf-Kaf, 1 puan çıkardığı son 5 müsabakada sadece 2 kez gol atmayı başarabildi. 

Teknik direktör Soner Tolungüç'ün görevden ayrılmasının ardından yeni teknik adamı belirleyemeyen başkan Turgay Büyükkarcı'nın arayışlarını sürdürdüğü öğrenildi. Büyükkarcı'nin ilk etapta Elvir Baliç, Hasan Şaş, Ümit Davala gibi genç çalıştırıcıları gündemine aldığı ancak bu isimlerle anlaşma sağlanamadığı belirtildi. Bu arada menajerler son olarak Pazarspor'u çalıştıran Cafer Aydın ismini yönetime önerdi.

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber CHP Yüksek Disiplin Kurulu Başkanı'ndan Cemil Tugay'a ziyaret
Sonraki Haber Karabağlar’da 20 milyon liralık borç yapılandırması

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Köşe Yazarları

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?