ANA SAYFA > SPOR > Karşıyaka, 6 puan silinme riskinin kaldırdı...

Karşıyaka, 6 puan silinme riskinin kaldırdı...

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
Karşıyaka, 6 puan silinme riskinin kaldırdı...

Karşıyaka Spor Kulübü Yönetim Kurulu bugün yaptığı girişimler sonucunda eski futbolculardan Mahir Shukurov’un alacakları konusunda gelecek olan 6 puan silme cezasının önüne geçti.

Bu konuda Karşıyaka Spor Kulübü başkan vekili Gökhan Şensan’ın açıklaması şöyle:
‘‘2014-2015 sezonunda takımımızda yer alan ve yaklaşık 1,500,000 TL alacağı bulunan Mahir Shukurov’u Cumartesi günü İzmir’e davet etmiştik. Kendisiyle bugün yaptığımız görüşmede iki tarafın karşılıklı özverisi neticesinde anlaşma sağladık. Mahir Shukurov alacağının üçte ikisinden (1,000,000 TL) feragat ederken, bizde kendisine 500,000 TL ödeme yaparak bu akşam süresi dolacak olan puan silme cezasının önüne geçtik.
Mahir Shukurov’a iyi niyetinden dolayı çok teşekkür ediyor ve bundan sonraki spor hayatında başarılar diliyoruz.
Yönetim olarak kısa sürede çok fazla yükün altına girdik ve üstesinden de gelmeye çalışıyoruz. Camiamızdan da bu savaşta bizi yalnız bırakmayarak, birlikte hareket etmesini ve desteğini esirgememesini istiyoruz."

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber Karşıyakalı tenisçiler fırtına gibi esti
Sonraki Haber Bostanlı'da tavla turnuvası büyük ilgi görüyor...

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Köşe Yazarları

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?