ANA SAYFA > SPOR > Karşıyaka 5. sıraya geriledi

Karşıyaka 5. sıraya geriledi

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
Karşıyaka 5. sıraya geriledi

Karşıyaka, Play Off hattındaki Belediye Kütahyaspor'la deplasmanda 1-1 berabere kalarak sıralamada bir basamak geriledi.

Belediye Kütahyaspor karşısında 25. dakikada Fatih Ergen ile öne geçen Karşıyaka 88. dakikada eski oyuncusu Ali Kemal Özkan'ın golüne engel olamayarak sıralamda bir basamak daha geriledi. 5. sıraya kadar düşen Karşıyaka, 29 puanlı Belediye Derince'nin 1 basamak ve 1 puan, aynı puana sahip Karbel Karaköprü'nün 2 sıra, 33 puanlı ikinci sıradaki 52 Orduspor FK'nın 5 puan ve lider Yeni Mersin'in 8 puan gerisinde yer aldı.

3 puan hasreti 3 haftaya çıkan Karşıyaka, bu süreçte 2 beraberlik ve 1 de yenilgi aldı. 18 Aralık Pazar günü Elazığspor'u konuk edecek Yeşil Kırmızılılar sezonun ilk yarısını evinde kapatacak.

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber Başkan Batur, yanan Necatibey İlkokulu’nda incelemelerde bulundu
Sonraki Haber Karşıyaka'da çocuk istismarına tepki

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?