ANA SAYFA > SPOR > Karşıyaka 5 isimle daha anlaştı

Karşıyaka 5 isimle daha anlaştı

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
Karşıyaka 5 isimle daha anlaştı

Transfer yasağını borçlu olduğu eski futbolcular ve teknik adamlardan muvafakatname alarak kaldırmaya çalışan Karşıyaka, 5 isimle daha anlaşmaya vardı.

Yeşil-kırmızılılarda Aykut Kıratlı, Mehmet Eren Boyraz, Mehmet Yiğit, Onur Okan ve Rıdvan Şimşek, transfer yasağını açmak için yönetime imza verdi. Kaf-Kaf'ta 2014-2015 sezonunda yedek kaleci olarak görev yapan Aykut, 2015-2016'nın ilk yarısında oynadıktan sonra futbolu bırakan Mehmet Eren ve 2013-2015 yılları arasında forma giyen Mehmet Yiğit, alacaklarının yüzde 50'si karşılığında kulüple aralarındaki dava dosyasını tamamen kapattı.

Kaf-Kaf'ta 2014-2015 sezonunda görev alan Onur Okan ve 2013-2015 yılları arasında altyapısından yetiştiği kulübüne dönen Rıdvan, alacaklarının yüzde 25'inin ödenmesi şartıyla yeşil-kırmızılılara tek dönemliğine muvafakatname verdi. Toplam 96 eski futbolcu, antrenör ve takım çalışanına kesinleşmiş borcu bulunan, 6 futbolcuyla olan dava süreci ise devam eden Karşıyaka'da yönetim yasağı kaldırmak için pazarlıkları sürdürecek. Transfer yasağının ay sonuna kadar kaldırılıp altyapı oyuncularının kaldığı kadronun ilk etapta 2'nci Lig'e dönüş hedefiyle takviye edilmesi planlanıyor.

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber Karşıyaka Srebrenitsa’yı unutmadı
Sonraki Haber Bayraklılı gençlerin iş gücüne katılımları artırılacak

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Köşe Yazarları

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?