ANA SAYFA > SPOR > Karşıyaka 5 eski futbolcusunu daha ikna etti

Karşıyaka 5 eski futbolcusunu daha ikna etti

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
Karşıyaka 5 eski futbolcusunu daha ikna etti

5 yıldır devam eden transfer yasağını geçici olarak kaldırıp, anlaşmaya vararak antrenmanlara çıkarmaya başladığı yeni transferlerine lisans almaya çalışan Karşıyaka, 5 eski futbolcuyu daha ikna etti.

Borçlu olduğu 96 eski futbolcu, teknik adam ve çalışanından transfer yasağını açmak için muvafakatname almaya uğraşan Kaf-Kaf, eski oyuncularından Yenal Tuncer, Baki Mercimek, Recep Öztürk, Sjoerd Ars ve Veli Torun'la anlaştı. Futbolu bırakan Baki, Recep ve Hollandalı Ars, Futbol Federasyonu kanalıyla kesinleşen alacaklarının yüzde 25'inin ödenmesi koşuluyla yeşil kırmızılı kulübe tek transfer dönemliğine muvafakatname vermeyi kabul etti.

Yenal ve Veli, kesinleşmiş alacaklarının yüzde 50'sini almak koşuluyla alacak dosyalarını tamamen kapatmaya ikna oldu. Bu oyuncuların muvafakatname imzalarını tamamlamaya çalışan Karşıyaka, borç dosyasını kapatmak için alacaklarının tamamını talep eden 13 eski futbolcusunu ise ikna etmeye çalışıyor. Futbol Federasyonu, daha önce 1 Eylül'de bitmesi kararlaştırılan yaz transfer dönemini 8 Eylül'e kadar uzattırken Kaf-Kaf, 5 Eylül'de start alacak yeni sezon öncesi bu futbolcuları ikna ederek veya alacaklarını bir formülle ödeyerek yeni takviyelerini lige yetiştirmek istiyor. Geçen sezondan beri toplam 12 futbolcunun ayrıldığı Karşıyaka, yasağı kaldırınca kale, defans, orta saha, forvet her bölgeye takviye yaparak alternatifli bir kadro oluşturmayı planlıyor.

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 1 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 2
Önceki Haber Nazan ve Ercan Kesal Karşıyakalılar ile buluşacak
Sonraki Haber Tokyo Olimpiyatı Türk Sporunun ana hedefini belirledi

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Köşe Yazarları

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?