ANA SAYFA > SPOR > Karşıyaka 4. sıraya geriledi

Karşıyaka 4. sıraya geriledi

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
Karşıyaka 4. sıraya geriledi

Son iki maçta 5 puan kaybeden Karşıyaka bay geçirdiği haftada zirve yarışındaki tüm rakipleri kazanınca liderlikten dördüncü sıraya geriledi.

Grupta pazar günü Batman Petrolspor'un Kemerkent Bulvarspor'u, Turgutluspor'un da Hacettepe 1945'i 1-0 yenip 17'şer puana ulaşmalarının ardından dün de Efeler 09 SFK, deplasmanda Ergene Velimeşespor engelini yine 1-0'la aşarak puanını 18 yapıp zirvenin yeni sahibi oldu.

Oynadığı 8 maçta 16 puanı bulunan Karşıyaka, rakiplerinin arkasında kendisini dördüncü sırada buldu. Bu sezon ilk kez ilk 2 dışında yer alan Kaf-Kaf, devre arasına kadar henüz bay haftalarını geçirmeyen Efeler ve Turgutluspor'dan bir maç fazla oynama avantajına sahip olacak. Bu hafta pazar günü Anadolu Üniversitesi deplasmanına çıkacak yeşil-kırmızılı ekip, ardından Kelkit'i konuk edip Efeler'le dış sahada oynayacak.

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber Pedallar çocuklar için döndü
Sonraki Haber Atatürk’ün imzaladığı ''Mebus Defteri'' İzmir Büyükşehir arşivine kazandırıldı

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Köşe Yazarları

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?