ANA SAYFA > SPOR > Karşıyaka 3.sıraya yükseldi

Karşıyaka 3.sıraya yükseldi

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
Karşıyaka 3.sıraya yükseldi

TFF 3.Lig 2.Grup'ta bu sezona 4 haftada 1 puanla 16. sırada, düşme hattında başlayan Karşıyaka, müthiş bir çıkışla 3. sıraya kadar tırmandı.

Soner Tolungüç'ün teknik direktörlük görevini devralmasıyla tutuk başladığı ligde kısa sürede eski günlerine dönen Kaf-Kaf, son 9 maçta hanesine 20 puan yazdırıp 13 sıra birden yükseldi. Tolungüç'le 9 haftada bileği yalnız 1 kez bükülen, son 5 haftada 4 galibiyet, 1 beraberlik alıp 3 haftadır rakiplerine puan kaptırmayan yeşil-kırmızılı ekip taraftarlarına şampiyonluk şarkıları söyletmeye başladı.

Karşıyaka, son maçta İzmir'e 3 golle Türkiye'de profesyonel liglerin en az gol yiyen takımı olarak gelen, 7 haftadır kalesini gole kapatıp 9 maçtır bileği bükülmeyen Fethiyespor'u 2-0'la geçip iddiasını kanıtlarken taraftarını da mest etti. Yeşil-kırmızılıların suskun golcüsü Hakan Kuş, Kocaelispor maçında galibiyeti getiren siftahı yaptıktan sonra Fethiye'nin de kilidini açarak bu sezon ikinci kez ağları sarstı. Geçen sezon 6 golle yıldızlaştıktan sonra bu yıl yedek kalan Özgür de ilk golünü Fethiyespor'a attı. Maç fazlası olan lider Kocaelispor'la arasında 7 puan fark bulunan Karşıyaka, haftaya Cizrespor'a konuk olacak.

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 1 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber Balkan kültürü Karşıyaka’ya taşındı
Sonraki Haber İKSEV'de Rengin Gökmen ile Yuvarlak Masa söyleşisi

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Köşe Yazarları

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?