ANA SAYFA > SPOR > Karşıyaka 19.12'de Bornova Aziz Kocaoğlu Stadı'nda

Karşıyaka 19.12'de Bornova Aziz Kocaoğlu Stadı'nda

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
Karşıyaka 19.12'de Bornova Aziz Kocaoğlu Stadı'nda

Karşıyaka, yıllar sonra iç sahada farklı bir statta oynayacağı ilk yarının son maçında yeni bir başlangıç yapmak istiyor.

Alsancak Stadı'nın 2014 yılında kapanması sonrası yıllardır iç saha maçlarına İzmir Atatürk Stadı'nda çıkan yeşil-kırmızılı ekip, pazar günü oynayacağı Kırıkkale Büyük Anadoluspor mücadelesinden itibaren rakiplerini Doğanlar'daki Bornova Aziz Kocaoğlu Stadı'nda ağırlayacak.

Tribünleri sahaya yakın olan yeni statta taraftarının desteğini daha çok yanına alıp, iç saha avantajını kullanmak isteyen Karşıyaka'da yönetim de Dünya Karşıyakalılar Günü olarak kabul edilen 19 Aralık'a denk gelen Bornova'daki ilk maçta özel indirim yapmaya hazırlanıyor. Stattaki ilk sınavda tribünü doldurmak isteyen yönetim, bilet fiyatlarında 19 Aralık indirimini değerlendiriyor. Karşıyaka'da sezon başında tam 40, öğrenci 20 TL olarak satılan biletler, kötü gidiş üzerine 20 ve 10 TL'ye düşmüştü. İç sahada kullanacağı stada galibiyetle giriş yapıp üst grupla farkı eritmeyi amaçlayan Karşıyaka, ikinci yarıda ise yapacağı takviyelerle yeni statta çıkışa geçmeyi istiyor.

Karşıyaka Spor Kulübü resmi sosysal medya hesabından da "Yeni heyecan... 19.12 Dünya Karşıyakalılar Günü'nde Bornovadayız! 19.12'de ⤵önce stada, ⚽sonra salona! Tribünde kutluyoruz" mesajlarını paylaştı.

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber Uyuşturucu operasyonu: 30 gözaltı
Sonraki Haber İzmir’de kadınlar her işi yapar

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Köşe Yazarları

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?