ANA SAYFA > SPOR > Karşıyaka 18 puan silme cezasından kurtuldu

Karşıyaka 18 puan silme cezasından kurtuldu

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
Karşıyaka 18 puan silme cezasından kurtuldu

Geçmiş dönemlerdeki oyuncu alacakları nedeniyle 18 puan silme cezası alması an meselesi olan Karşıyaka, bu cezadan kurtuldu.

Konu ile ilgili Karşıyaka Spor Kulübü Yönetim Kurulu'nun yaptıüğı açıklama şu şekilde;

''Teşekkürler Mesut Sancak

Karşıyaka'mız Folkart Yapı Yönetim Kurulu Başkanı Sayın Mesut Sancak'ın desteği ile FIFA'dan kararı çıkan toplam 18 puan silme cezasından kurtulmuştur.

Kulübümüzün 20 Ocak 2018 tarihinde yapılan olağanüstü genel kurulu öncesi, camiamız tarihinin en karanlık günlerini yaşarken; göreve gelen yönetim kurulumuz Sayın Mesut Sancak'ın tam desteği ile futbol takımımızı amatör kümeye kadar düşürebilecek kesinleşmiş 18 puan silme cezasını bu akşam itibariyle kaldırmış bulunmaktadır.

Pazartesi günü Mahir Shukurov ile İzmir'de anlaşıp 6 puan silme cezasının son anda önüne geçen yönetimimiz, Perşembe günü Juninho'nun avukatı ile anlaştıktan sonra bugün de Kovalchuk ile Antalya'da kamp yaptığı otelde anlaşarak eksi 18 puan ceza almamızı engellemiştir.

105.yaşını geride bırakan kulübümüzün içinde bulunduğu bu zorlu günlerde taşın altına elini koyarak bizlere destek olan; camiamıza, taraftarımıza, lig yarışını sürdüren futbol takımımıza büyük moral sağlayan Sayın Mesut Sancak ve Folkart Yapı'ya kulübümüz adına teşekkürü borç biliriz.

Karşıyaka Spor Kulübü Yönetim Kurulu''

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber CHP'liler başkan Akpınar'ı ziyaret etti
Sonraki Haber Dart’ta SGK Karşıyaka Şampiyon

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Köşe Yazarları

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?