ANA SAYFA > SPOR > Karşıyaka 1,5 sezonda 33 transfer yaptı

Karşıyaka 1,5 sezonda 33 transfer yaptı

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
Karşıyaka 1,5 sezonda 33 transfer yaptı

Transfer yasağı nedeniyle 5 yıl boyunca kadrosunu takviye edemeyerek bu süreçte Spor Toto 1.Lig'den TFF 3.Lig'e gerileyen Karşıyaka, geçen sene yasağı kaldırdıktan sonra 1.5 sezon içinde 33 takviye yaptı.

Son 5 sezondur yer aldığı 3’üncü Lig’den kurtulma hedefiyle yasağı açar açmaz transfer bombardımanına başlayan Kaf-Kaf’ın 1.5 senede aldığı 33 futbolcudan 17’siyle yollar erken ayrıldı. Önceki sezonlarda yıllarca başarı hedefiyle transfer dönemlerinde İzmir’in transfer şampiyonu olan Karşıyaka, aldığı yasakla 5 yıl boyunca kadrosunu takviye edemedi. Eski yabancı ve yerli futbolcu ile teknik adamların alacak dosyalarını tek tek temizleyip geçen sezon yasağı açan yeşil-kırmızılı ekip, ilk etapta 12 takviye yaptı.

Karşıyaka’nın geçen sezon başında aldığı 12 futbolcudan hiç verim alınamayan 5’i devre arasında gönderilirken, ara transfer döneminde alınan 8 isimden 4’ü de sezon sonunda gitti. Kaf-Kaf’ın yasağı açar açmaz aldığı futbolculardan Oğulcan, Okan Yılmaz, Batuhan Demirel, Barış Sungur ve Alperen devre arasında, Abdülkadir, Samican, Sefer ile Yunus sezon sonunda, İhsan Furkan ise bu yıl ara transferde ayrılırken, bu 12 futbolcudan kadroda Yusuf ve Ertuğrul kaldı. Hayal kırıklığıyla biten geçen sezon ara transfer döneminde gelen 8 futbolcudan Can Muhammet, Denis Meriç, Evra Saner ve Tuncay Turgay sezon sonu gidip, Kerem Pala bu devre arasında kiralık verildi. Geçen sezon ara transferde gelen Fatih Taşdelen, Fatih Ergen ve Aykut halen takımda oynuyor.

TFF 3’üncü Lig 1’inci Grup’ta yarıştan kopmadığı bu sezon başında 6 transfer yapıp Emre Gemici, Enes, Okan Baydemir, Onur Kolay, Polat ve Recep’i alan Karşıyaka, Polat’tan sonra uzun süredir kulüp arayan Okan’la da yolları resmen ayırdı. Yeşil-kırmızılıların Belediye Derincespor’a giden Okan’ı bonservis bedeli karşılığı verdiği öğrenildi. İzmir temsilcisi, bu sezon deprem felaketi nedeniyle 2 kez uzatılan ara transfer döneminde ise 7 takviye yapıp Ali Say, Yılmaz Ceylan, Batuhan Akyüz, Burak Başkaya, Soner Birinci, Fatih Aydın ve Ferhat Katipoğlu’nu aldı. Karşıyaka’da 1.5 yılda yapılan 33 takviye sonrası takımda yasak açılmadan önceki dönemden Mustafa Aşan, Cenk, Metin, Erdoğan, Özgür, Burak Karapınar, Namık Barış, Caner ve Mustafa Durgun kaldı.

PAYLAŞ
Beğendim 1 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber Depremde görevli kadın itfaiyeci: Ben artık aynı Pelin değilim
Sonraki Haber Çeşme’ye değer katacak proje: Alaçatı Modern yola çıktı

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Köşe Yazarları

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?