ANA SAYFA > GÜNDEM > Karadeniz'den kurban bağışı çağrısı...

Karadeniz'den kurban bağışı çağrısı...

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
Karadeniz'den kurban bağışı çağrısı...

Türk Kızılay Karşıyaka Şube Başkanı Kamil Karadeniz , Kurban Bayramı nedeniyle düzenlenen kampanyanın en büyük destekçilerinden birinin Karşıyaka Şubesi olacağını belirtti.

Karadeniz, KARŞIYAKA HABER'e yaptığı açıklamada Karşıyakalıların kurban bağışlarını Türk Kızılay Karşıyaka Şubesi'ne vermelerini istedi. Karadeniz, “Kurban etlerini milyonlarca mazlumun sofrasına ulaştıracağız. Yurtiçinde 2 milyon 200 bin ihtiyaç sahibinin kurban bereketinden faydalanması hedeflenirken, 20 ülkedeki 2.5 milyon ihtiyaç sahibine de ulaşılması amaçlanıyor. Bu yıl vekâlet bedeli, yurt içi ve yurt dışı için 1050 TL olarak belirlendi. Vekâlet sahipleri adına veterinerler tarafından seçilen kurbanlıklar, din görevlileri, veterinerler ve noterlerin bulunduğu ortamda dini kurallara uygun bir şekilde kesiliyor. Kesilen kurbanlıklar Et ve Süt Kurumu kombinalarında kavurma veya kıyma konservesi haline getirilerek yıl boyunca ihtiyaç sahiplerine dağıtılacak. Böylece kurban bereketi, tüm yıla yayılacak” diye konuştu.

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 1 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber KES galibiyetle başladı…
Sonraki Haber Bi Dolu Lezzet Bostanlı’da…

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?