ANA SAYFA > GÜNDEM > Karadeniz Ailesi hizmet peşinde…

Karadeniz Ailesi hizmet peşinde…

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
Karadeniz Ailesi hizmet peşinde…

Türk Kızılay Karşıyaka Şube Başkanı olarak Karşıyaka’da başarılı çalışmalara imza atan ve büyük takdir toplayan Kamil Karadeniz, bu kez de Ramazan Ayı’nda ailece hizmet etmeye başladı…

Ramazan Ayı boyunca Türk Kızılay Karşıyaka Şubesi tarafından temin edilen ve ihtiyaç sahiplerine verilecek olan iftar yemeği, gıda ile sağlık paketlerini personel ve gönüllülerle birlikte dağıtan Karadeniz Ailesi büyük takdir topladı.
Başkan Kamil Karadeniz’nin bu aşamada eve zor geldiğini ifade eden eşi Eda Karadeniz “biz de bu dağıtım işine gönüllü olduk ve gönüllüler ile birlikte dağıtıma yardım etmekten mutluluk duyduk. Huzur içinde işimizi yapıyor, üstelik eşime de yardımcı olduğum için seviniyorum” dedi.
Kamil Karadeniz’in 13 yaşındaki kızı Derin ve 9 yaşındaki oğlu Kuzey de bu süre içinde hem annesi, hem de babasının yanında yer alarak üstelik dağıtımlarda gönüllü ordusu arasında çalıştı.
Türk Kızılay Karşıyaka Şube gönüllüsü olan Karadeniz Ailesi, “Sizler de boş zamanınız varsa gelin hizmete destek verin. Karşıyaka’mızda da çok ihtiyaç sahibi vatandaşımız b ulunmakta. Onları sadece Ramazan ayında değil, her zaman sevindirelim, karınlarını doyuralım. Sağlığına kavuşturalım” dedi.

HABERE AİT RESİMLER

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 1 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber Onuncu Masal Evi Gümüşpala’da açıldı
Sonraki Haber Soyer: Sağlıklı günlerde yeniden coşkuyla kutlayacağız

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Köşe Yazarları

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?