ANA SAYFA > İZMİR > Karabağlar’da sosyal mesafeli satış

Karabağlar’da sosyal mesafeli satış

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
Karabağlar’da sosyal mesafeli satış

Karabağlar Belediyesi Zabıta ve Veteriner müdürlükleri ekipleri, yaklaşan Kurban Bayramı nedeniyle ilçe sınırlarında kurulan kurban satış ve kesim yerlerindeki denetimlerini sıklaştırdı. Koronavirüs salgını nedeniyle özellikle sosyal mesafe ve hijyen koşullarını kontrol eden ekipler, satış yerlerinin girişine de konuyla ilgili önlemlerin anlatıldığı büyük pankartlar astı.

Karabağlar’da kurban satış yerleri bu yıl Uzundere ve Peker mahallelerinde açıldı. Satıcılardan aralarına en az 2 metre boşluk bırakmaları istendi. Vatandaşlar, esnafla kurbanlık pazarlığını tokalaşma yerine sosyal mesafe sopasını kullanarak yapıyor. Zabıta Müdürlüğü rutin denetimlerini gerçekleştirirken, Veteriner İşleri Müdürlüğü ekipleri de hayvanların sağlığıyla ilgili genel kontrolleri yapıyor. 

Salgın nedeniyle kesim yapılacak günler için de özel önlemler alındı. Kurban kesim alanları ve satış yerleri girişinde vatandaşların ateşleri ölçülecek. Buralarda dezenfektan setleri bulundurulup, maske ve hijyen kurallarına uyulması istenecek.
Zabıta Müdürlüğü Ekipleri bayram süresince kurban satış ve kesim alanlarını gezerek belirtilen noktaların dışında satış yeri açanlara ve kaçak kesim yapanlara cezai işlem uygulayacak. Veteriner İşleri Müdürlüğü ekipleri de bayram boyunca denetimlerini sürdürecek. 

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber Egeli gençlerin PCR Test Projesi TEKNOFEST’te yarışacak
Sonraki Haber Konak’ta bir yılda 7 buçuk ton atık ilaç toplandı

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Köşe Yazarları

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?