ANA SAYFA > İZMİR > Karabağlar’da kurban yakalama timi

Karabağlar’da kurban yakalama timi

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
Karabağlar’da kurban yakalama timi

Koronavirüs salgınına karşı kurbanlık satış ve kesim yerlerinde sıkı önlemler alan Karabağlar Belediyesi, Kurban Bayramı’nda sahibinin elinden kaçan kurbanlıklar için de özel tim oluşturdu. Arife ve bayram günü mesai saatleri içerisinde çalışacak ekip, sakinleştirici iğneyle zarar vermeden yakalayacağı hayvanları sahiplerine teslim edecek.

Veteriner İşleri Müdürlüğü bünyesinde kurulan kurban yakalama timine, 0 232 414 81 81 numaralı telefondan ulaşılabilecek. Ekip üyeleri,  uzun mesafelerde bulunan hayvanlar için silah, kısa mesafedekiler için de üfleme borusu kullanacak. Sakinleştirici iğneyle yakalanacak hayvanlar eziyet görmeden sahiplerine teslim edilecek. Yetkililer kullanılan sakinleştirici ilaçların hayvanlara hiçbir zararının bulunmadığını belirtti.

Öte yandan Karabağlar Belediyesi bayram süresince görev başında olacak. Temel hizmetlerin yanı sıra, kurban satış ve kesim yerlerindeki denetimler aralıksız sürecek. 

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber Konak işçilerine çifte bayram
Sonraki Haber Başkan Soyer YKS Türkiye birincisini ağırladı

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Köşe Yazarları

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?