ANA SAYFA > İZMİR > Karabağlar’da camilere bayram temizliği

Karabağlar’da camilere bayram temizliği

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
Karabağlar’da camilere bayram temizliği

Karabağlar Belediyesi, yaklaşan Kurban Bayramı nedeniyle ilçe sınırlarındaki camilerde bayram temizliği gerçekleştiriyor.

Koronavirüs salgını sürecinde vatandaşların daha sağlıklı bir ortamda ibadet etmeleri için camileri sürekli dezenfekte eden ve girişlerine dezenfektan cihazları koyan Karabağlar Belediyesi, yaklaşan Kurban Bayramı nedeniyle ek çalışmalar yapıyor. Belediye ekipleri,  cami halılarını makinelerle süpürürken, camlar silinip, kapılar ve bölmeler temizleniyor. Ayrıca cami girişlerine konulan boşalmış dezenfektan kutuları da yeniden dolduruluyor. Temizlik çalışmaları bayram öncesine kadar tamamlanmış olacak.
Karabağlar Belediyesi, koronavirüs önlemleri kapsamında mart ayında kapandıktan sonra 29 Mayıs’ta yeniden ibadete açılan camilerin, avlu ve çevresindeki yeşil alanlarda da gerekli bakımları yaptı. Bu kapsamda budama, tırpan gibi çalışmalar gerçekleştirildi.

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber Kordon’a nostaljik tramvay geliyor
Sonraki Haber Buca’da 5 bin 400 tonluk moloz dağına neşter

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Köşe Yazarları

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?