ANA SAYFA > İZMİR > Karabağlar'da binlerce ton asfalt serildi

Karabağlar'da binlerce ton asfalt serildi

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
Karabağlar'da binlerce ton asfalt serildi

Karabağlar Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri, bu yaz asfaltlama çalışmalarına ağırlık vererek, yaklaşık 10 bin ton asfaltı son teknoloji araçlarla ilçe sokaklarına serdi. Karabağlar Belediye Başkanı Muhittin Selvitopu, “Kendi ekiplerimiz ve modern araçlarımızla, mümkün olduğunca fazla sokağa girmeye çalıştık. Çalışmalarımız asfaltlama sezonunun sonuna kadar aralıksız devam edecek” dedi.

Karabağlar'ın farklı mahallelerinde yürütülen çalışmaları kendisinin de sık sık yerinde denetlediğini hatırlatan Başkan Selvitopu, “Muhtarlarımızın görüşlerini alarak, acil asfaltlama ihtiyacı duyulan yollarımızı belirledik. Program doğrultusunda bu noktalara müdahale ettik. Ben de muhtarlarımızla birlikte çalışma yapılan yerleri inceledim. Yakıcı güneş altında saatlerce ter döken emekçi kardeşlerimize ve sabırları için tüm vatandaşlarımıza teşekkür ediyorum” dedi.

Karabağlar Belediyesi'nin sezon sonuna kadar tüm gücüyle sahada olmaya devam edeceğini vurgulayan Başkan Selvitopu, “Yol yapım ve bakımlarından park yenilemelerine, kaldırım düzenlemelerine kadar çalışmalarımız çok boyutlu olarak devam ediyor. Hedefimiz 58 mahallemizdeki 500 insanımıza eşit ve nitelikli hizmet vermek” diye konuştu.
Karabağlar Belediyesi, asfaltı kendi tesisinde üretiyor.  

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber Bornova’da 305 çocuğa görkemli düğün
Sonraki Haber Başkan Anne’den çocuklara eğitim desteği

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Köşe Yazarları

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?