ANA SAYFA > İZMİR > Karabağlar Belediyesi ihaleleri canlı yayınlanıyor

Karabağlar Belediyesi ihaleleri canlı yayınlanıyor

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
Karabağlar Belediyesi ihaleleri canlı yayınlanıyor

Açık, şeffaf ve katılımcı bir anlayışla hizmet veren Karabağlar Belediyesi, mal, hizmet ve yapım işi ihalelerini sosyal medya hesapları üzerinden canlı yayınlıyor.

İhale süreci, katılan firma temsilcilerinin önünde yürütülüyor. Karabağlar Belediyesi, daha önce meclis toplantılarında olduğu gibi ihaleleri de sosyal medya hesaplarından yaptığı canlı yayınla kamuoyuna ulaştırıyor.

Karabağlar Belediye Başkanı Muhittin Selvitopu, göreve geldikleri günden bu yana “bireylere değil topluma hizmet” anlayışıyla çalıştıklarını vurguladı. Bu anlayış doğrultusunda şeffaflığa özen gösterdiklerini belirten Başkan Selvitopu, “Her zaman söylediğimiz gibi, Karabağlar halkının bize emanet ettiği her kuruşa sahip çıkma, onu doğru yerde kullanma derdindeyiz. Bunu yaparken vatandaşlarımızın bilgi sahibi olması, kafalarında soru işareti kalmaması çok önemli. Meclis toplantılarımızın ardından ihalelerimizi de canlı yayınlıyoruz. Şeffaf ve hesap verilebilirlik ilkesinden ayrılmadan çalışmaya devam edeceğiz” dedi.

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber Şehit Gazeteci Hasan Tahsin Gazetecilik Yarışması'nda kazananlar belli oldu
Sonraki Haber Tarlada kalmadı Bucalı kadınlar kazandı

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Köşe Yazarları

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?