ANA SAYFA > İZMİR > Karabağlar Belediyesi asfaltlama sezonuna hazır

Karabağlar Belediyesi asfaltlama sezonuna hazır

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
Karabağlar Belediyesi asfaltlama sezonuna hazır

Karabağlar Belediyesi kendisine ait asfalt üretim tesisini (plent) ağır bakımdan geçirerek, yoğun asfaltlama sezonuna hazır hale getirdi. Yaklaşık 1 aylık bakımın ardından tesis daha modern ve nitelikli hizmet verebilir hale getirildi.

Karabağlar Belediye Başkanı Başkanı Muhittin Selvitopu, kendi asfaltını üretip bunu modern araçlarla sokaklara serebilen bir yerel yönetim haline geldiklerini vurgulayarak, “Asfaltlamaları yama şeklinde değil, tekniğine uygun olarak yapıyoruz. Kot farkını önlemek amacıyla önce kazıyıp, finişerimizle yenisini seriyoruz” dedi.

1 aylık ağır bakımdan geçirilen plent sayesinde önümüzdeki günlerde asfaltlama çalışmalarının yoğunlaşacağını vurgulayan Başkan Selvitopu, “Asfalt plentimizi bakımın hemen ardından yeniden devreye aldık. Muhtarlarımızın talepleri doğrultusunda, acil asfaltlama ihtiyacı duyulan sokaklara girecek, sezon boyunca yoğun şekilde çalışacağız. Yağmurların dinmesiyle birlikte önümüzdeki süreci çok iyi değerlendirmeyi hedefliyoruz” diye konuştu.

Başkan Selvitopu, Fen İşleri Müdürlüğü Şantiyesi'nde bulunan plentin çalışmasını, meclis üyeleriyle birlikte yerinde inceledi ve çalışanlara kolaylıklar diledi.

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber Soyer: Size söz çocuklar! Yeniden baharlar gelecek…
Sonraki Haber Erol Evgin Bir Kira Bir Yuva dayanışma konseri için sahnede

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?