ANA SAYFA > İZMİR > Karabağlar ''Bağımsızlık'' için koşacak

Karabağlar ''Bağımsızlık'' için koşacak

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
Karabağlar ''Bağımsızlık'' için koşacak

Karabağlar Belediyesi'nin 19 Mayıs Atatürk'ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı kutlamaları kapsamında geleneksel olarak düzenlediği “Bağımsızlık Koşusu”, 19 Mayıs Perşembe günü yapılacak.

Ulu Önder Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ün Samsun'a ayak basarak ulusumuzun kurtuluş mücadelesini başlatmasının 103. yılında gerçekleştirilecek koşu için başvurular devam ediyor. Bağımsızlık Koşusu, 19 Mayıs Perşembe günü saat 16.00'da Üçkuyular Fahrettin Altay Metro çıkışından başlayacak ve Bahçelievler Uğur Mumcu Parkı'nda sona erecek. 4.5 kilometrelik koşuya katılacak 15 yaş üstü vatandaşlara tişört ve tamamlayanlara da katılım belgeleri verilecek. Ayrıca ilk üçe girenler yarım ve çeyrek altınla ödüllendirilecek. Ayrıntılı bilgi almak isteyen vatandaşlar 0 232 414 79 01 ve 0 232 414 79 18 numaralı telefonların yanı sıra, “http://www.karabaglar.bel.tr/sayfa/19-mayis-bagimsizlik-kosusu-basvuru-formu” adresinden yararlanabilecek.

“Sahip çıkmaya devam edeceğiz”
Geleneksel olarak düzenlenen Bağımsızlık Koşusu'nun pandemi nedeniyle 2 yıldır yapılamadığını hatırlatan Karabağlar Belediye Başkanı Muhittin Selvitopu, “Pandemi koşullarının hafiflemesiyle vatandaşlarımızın yoğun ilgi gösterdiği Bağımsızlık Koşusu'nu yeniden düzenliyoruz. Karabağlar Belediyesi olarak Cumhuriyetimize ve Mustafa Kemal Atatürk'e sahip çıkmaya her zaman devam edeceğiz.Koşuya katılacak vatandaşlarımıza şimdiden başarılar diliyorum” dedi.

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber Soyer: İzmir’in kalkınması için kaldıraç olacak
Sonraki Haber Konak’ta kardeşlik rüzgârı esecek

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Köşe Yazarları

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?