ANA SAYFA > GÜNDEM > KAR-İŞKAD 5.Yılını kutladı

KAR-İŞKAD 5.Yılını kutladı

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
KAR-İŞKAD 5.Yılını kutladı

Karşıyaka İş Kadınları Derneği (KAR-İŞKAD) kuruluşunun 5. Yılını ve yeni yılı kutladı.

2016 yılında İş dünyasında kadın varlığını artırmak, yenilerini iş dünyasına kazandırabilmek için meslek edindirme kursları düzenleme, kadın odaklı projeler hazırlama, her alanda lider kadınlar yaratma amacıyla kurulan KAR-İŞKAD kuruluşunun 5. Yılını ve 2022 yılını Karşıyaka VE Hotels’te düzenledikleri etkinlikle kutladı.

Her yere uzanan, kadın elinin değmesi ile güzelleştiren, anne şefkati ile sarılan bir dernek olduklarını vurgulayan KAR-İŞKAD Başkanı Nil Güneri, 2016 yılından buyana sayısız projelerle insanlara dokunduklarını söyledi. 

Başkan Güneri yaptığı konuşmada; KAR-İŞKAD’ın değişik meslek guruplarında çalışan kadınlardan oluştuğunu belirterek şöyle konuştu. “2106 yılından bu yana birçok sosyal projeye imza atmakla gururluyuz.  Cezaevindeki annelerin, hastanede doğum yapan annelerin yanında olduk. Kadın hakları ile ilgili etkinlikler yaparken, Mustafa Kemal Atatürk ve tüm şehitlerimizin ruhuna lokma döktürdük, dualar ettik. Özel çocuklarımıza yıl başı balosu düzenleyerek çeşitli hediyeler vererek onları sevindirdik. Anneler Günü nedeni ile Karşıyaka Belediyesi Zübeyde Hanım Huzurevinde bulunan anneleri ziyaret ettik. Oradaki annelere kuaför, manikür, pedikür hizmeti vererek anneleri sevindirerek, bir ilke daha imza attık. Çiğli Bölge hastanesinde yeni doğum yapan annelerin çocukları ile rahat bir ortamda kalabilmeleri için odalar döşedik…”

Salgın döneminde de çalışmalarını sürdürdüklerini, bütün çalışmalarının toplumun geniş kesimi tarafından takdirle karşılandığını da sözlerine ekleyen Başkan Güneri, bu başarının arkasında tüm üyelerimizin anne şefkati ile yaklaşımları yatıyor” dedi.

Konuşmalardan sonra 5. Yıl pastası kesildi ve salgın önlemleri çerçevesinde müzik eşliğinde doyasıya eğlenildi.

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber Müthiş oyun, hayat veren galibiyet
Sonraki Haber Bostanlı'da su kesintileri yine başladı

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Köşe Yazarları

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?