ANA SAYFA > SPOR > Kaptan Mustafa Aşan: Genç takımın bana ihtiyacı vardı

Kaptan Mustafa Aşan: Genç takımın bana ihtiyacı vardı

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
Kaptan Mustafa Aşan: Genç takımın bana ihtiyacı vardı

Karşıyaka'da kaptan Mustafa Aşan, 6'ncı yılını geçirdiği yeşil-kırmızılı kulüpte mutlu olduğunu vurguladı.

Karşıyaka'da önce 1'inci Lig, sonra 2'nci Lig, son olarak 3'üncü Lig'de görev alan tecrübeli ön libero, "Karşıyaka'nın durumunu göz önünde bulundurarak gitmek istemedim. Genç takımın bana ihtiyacı vardı. Karşıyakalıların bana olan sevgisi çoğaldı. Zor durumda bırakıp gidemezdim. Gemiyi terk etmedim. Karşıyaka'yı çok seviyorum. Elimden geleni yapmaya çalışıyorum" diye konuştu.

Karşıyaka'nın büyük bir kulüp ve camia olduğunu dile getiren kaptan Mustafa, "Ailem de burada yaşamaktan mutlu. Kulübümüz geçmişe göre daha profesyonel şekilde yönetiliyor. Başkanımız olsun, Soner hocamız olsun herkes bizimle yakından ilgileniyor. Soner hoca bize bir baba gibi yaklaşıyor. Futbol geçmişine saygı duyduğumuz bir insan. Bu sezon ikinci kez Play-Off oynayıp bu defa hedefe ulaşmak istiyoruz. Karşıyaka'nın nasıl bir camia olduğunu herkes çok iyi biliyor" ifadelerini kullandı.

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber Bostanlı’da bando coşkusu
Sonraki Haber Buca’da sokak hayvanlarına özel önlem

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Köşe Yazarları

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?