ANA SAYFA > SPOR > Kaptan Mustafa Aşan: Bu takıma sahip çıkın

Kaptan Mustafa Aşan: Bu takıma sahip çıkın

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
Kaptan Mustafa Aşan: Bu takıma sahip çıkın

Karşıyaka'da 5 sezondur forma giyen Mustafa Aşan, önemli açıklamalar yaptı.

 Birçok kulüpten teklif almasına rağmen yönetimle prensipte el sıkışan tecrübeli oyuncu, "Bu formayla çok acı günler yaşadım ama terk etmedim. Şimdi tam yüzümüz gülmeye başladı ama kimse futbol şubeye destek olmuyor" dedi. Mustafa Aşan, "Gökhan Şensan başkanımız ve futbol şube yönetimine sahip çıkılsın. Biz sözleşmesi biten oyuncular gelişmeleri yakından takip ediyoruz. Yakaladığımız bu hava bozulmasın. Karşıyakalı kendi öz evlatlarına sahip çıksın. Bu yönetim sayesinde futbola yatıp futbolla kalktık ve başarı geldi. Gökhan Şensan ve yöneticilerle aile ortamı yakaladık. Hepimiz kalıp daha büyük başarıla imza atmak istiyoruz. Karşıyaka'da futbola destek olunsun" diye konuştu.

Kaf-Kaf'ta istifa resti sonrası birçok kesimden destek mesajları alan Şensan'ın futbol takımına destek verilmediği takdirde ayrılmaya kararlı olduğu öğrenildi.

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber Pınar Karşıyakalı Çağatay Özkan En İyi 3'te
Sonraki Haber Pınar Karşıyaka'da Evans yolcu

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Köşe Yazarları

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?