ANA SAYFA > ALIŞVERİŞ > Kanguru Konforu İle Bebeğinize Güvenle Bağlanabilirsiniz

Kanguru Konforu İle Bebeğinize Güvenle Bağlanabilirsiniz

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
Kanguru Konforu İle Bebeğinize Güvenle Bağlanabilirsiniz

Birçok yeni doğan ve çocuk doktoru, bebekle çok fazla vücut teması önerir.

. Kanguru ayrıca ebeveynler ve bebekler arasında bu bedensel teması sağlar. Kanguru alırken göz önünde bulundurulması gereken en önemli faktör çocuğun güvenliğidir. Yeni doğanların kemikleri henüz güçlenmediğinden, vücutlarını ve kafalarını dik tutamazlar. Küçük çocuklar için kullanılacak bir kanguru, baş desteğinin yanı sıra sırt desteğine de sahip olmalıdır. Küçük çocukların kafaları genellikle vücutlarından daha ağır olduğundan, kafalarını kaldıramazlar ve kafalarını dik tutana kadar, özellikle uyudukları zaman baş desteği çok gereklidir.

Kanguru Kullanımı Neden Önemlidir?

Kanguru hem çocuk hem de anne için rahat olması çok önemlidir. Kangurunun omuz kayışları genişse ve tabanları güçlendirilmişse bu, ağırlığı eşitleyerek taşımayı kolaylaştırır. Bir kangurunun en uygun kullanımı, çocuğun kanguru içinde rahat hareket edebilmesidir. Bu pozisyon hem ebeveynler hem de bebekler için en uygundur.

Kangurunun takılması ve çıkarılması da çok önemlidir. Bir anne ya da babanın kanguru açıp kapatabilmesi önemlidir. En büyük avantaj, bebek uyursa, pratik olarak çıkartılabilmesidir. Kanguru alırken göz önünde bulundurulması gereken bir diğer önemli nokta, farklı yaşlarda kullanılabilmesidir. Bazı kanguru modellerinde, bir çocuk 3-4 aylıkken sonra kullanılamayabilir. Modelleri incelemek için https://www.kraftbaby.com/kanguru adresini ziyaret edebilirsiniz.

Tanıtım

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber Erkek Kol Saati
Sonraki Haber CHP'li Sertel: TRT İzmir’de neler oluyor?

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?