ANA SAYFA > GÜNDEM > Kahramanmaraş tanıtım günlerinde Pazarcık ilgisi…

Kahramanmaraş tanıtım günlerinde Pazarcık ilgisi…

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
Kahramanmaraş tanıtım günlerinde Pazarcık ilgisi…

Karşıyaka Bostanlı Pazar yerinde düzenlenen Kahramanmaraş tanıtım günlerine katlan Pazarcık Belediye Başkanı İbrahim Yılmazcan keçi peyniri, biber ve dondurma dağıttı.

Başkan Yılmazcan, Karşıyaka Bostanlı Pazar yerinde düzenlenen ve dört gün süren Kahramanmaraş tanıtım günlerine Kahramanmaraş’ın Pazarcık ilçesini tanıtmak için İzmir’e geldi.

Belediye Başkanı İbrahim Yılmazcan, stantları n tümünü gezdikten sonra Pazarcık Belediyesi standına geçti. Burada beraberinde getirdiği Pazarcık ilçesinin ünlü keçi peynirini, biberini ve dondurmayı ziyaretçilere dağıttı.

Kahramanmaraş tanıtım günlerinde Kahramanmaraş’ın İzmir’de tanıtılmasında emeği geçenlere teşekkür ederek yaptığı konuşmada; Kahramanmaraş’ın Ak Deniz’in altın şehri olduğunu, birçok medeniyete ev sahipliğini yapmanın yansıra birçok alanda ürünleri ile tanındığını söyledi. Yılmazcan sözlerine şöyle devam etti. “Kahramanmaraş kültürünün, yaşam biçiminin ve ürünlerinin böyle güzel günlerde tanıtılmasını çok önemsediğim için İzmir’e geldim. Buradaki ilgiden çok memnun kaldım. Düzenlemede emeği geçenlere, katkıda bulunanlara, bizi yalnız bırakmayanlara teşekkür ederim.” 

Haber ve fotoğraf: Yılmaz Durmaz
 

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber Karşıyaka Belediyesi’nden amatör futbol takımlarına malzeme desteği
Sonraki Haber Geçici konuk evinde kalanlar için günübirlik tatil

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Köşe Yazarları

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?