ANA SAYFA > SPOR > Kaf Kaf'ta kale değişecek...

Kaf Kaf'ta kale değişecek...

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
Kaf Kaf'ta kale değişecek...

Deplasmanda Elazığspor'a 3-2 yenilerek bitime 6 maç kala hem şampiyonluk şansını çok azaltan, hem de bay takım olarak geçeceği hafta öncesi ikincilik yarışında da geriye düşme tehlikesiyle karşı karşıya kalan Karşıyaka'da yediği hatalı gollerle eleştirilen kaleci Haydar Yılmaz ilk kez eldivenleri devredecek.

Yeşil-kırmızılılarda bu sezon oynanan 22 maçın tamamında ilk 11'de 90 dakika kaleyi koruyan 40 yaşındaki tecrübeli file bekçisi Haydar'ın yerine kalan haftalarda Hasan Sürmeli'nin görev yapması bekleniyor. Sezon başında Belediye Kütahyaspor'da birinci kaleciyken transfer edilen 29 yaşındaki Hasan, yalnız Ziraat Türkiye Kupası'ndaki Bergama Sportif maçında görev yapabilmişti.

Son 4 haftada kalesinde 10 gol gören Karşıyaka, grupta 22 maçta 30 gol yiyerek, 38 gole izin veren sonuncu Sapanca Gençlikspor'dan sonra en kötü performansı sergileyen 3 takımdan biri oldu. Son maçlarda en çok eleştirilen isimlerin başında gelen kaleci Haydar, 25 Şubat'taki Ergene Velimeşespor deplasmanının ardından sosyal medyada kendisini eleştiren bir taraftara tehditvari yanıt vererek tepki çekmişti. Tecrübeli kaleci özellikle Elazığ deplasmanında 35 metreden yediği mağlubiyet golünün ardından gözden düştü.

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 2 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 1 Kızgın 1
Önceki Haber Gaziemir’de tiroid ve depresyon konusu işlendi
Sonraki Haber Mahalle Tiyatroları perdesini 5. kez araladı

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?