ANA SAYFA > SPOR > Kaf Kaf, Silifke deplasmanında

Kaf Kaf, Silifke deplasmanında

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
Kaf Kaf, Silifke deplasmanında

TFF 3.Lig 2.Grup'ta liderliğini sürdüren Karşıyaka yarın deplasmanda Silifke Belediyespor ile karşı karşıya gelecek.

Mersin'de Silifke Şehir Stadı'ndaki mücadele saat 19.00'da başlayacak ve BirTV'den canlı yayınlanacak. 

Silifke'yi tanıdıklarını ve zor bir deplasmana gideceklerini ifade eden Karşıyaka'da Teknik Direktör Ersin Aka, "Grubumuzdaki en temaslı, en çok koşan ve topu aldıklarında da çok fazla oyunu çirkinleştirmeyen topa sahip olmaya çalışan bir takımla oynayacağız. Biraz önce takımıma da bunları anlattım. İyi bir takıma karşı oynayacağımızı söyleyebilirim. Ligin üzerinde de bir bütçeleri var. Tek dezavantajımız var. Elazığ maçından sonra sanırım bir hoca değişikliği oldu. Bu tabii bizim için genelde bir handikap olarak değerlendirilir. Hiç önemli değil. Biz hep kendi oyunumuza kendi gelişimimize bakacağız" şeklinde konuştu.

Son iki maçta özellikle oyun anlamında da yükselen bir görüntü çizdiklerini ifade eden Ersin Aka, "Bu maçta da üzerine koyarak devam ettirmek istiyoruz. Kolay bir deplasman değil ama bugüne kadar oyuncularımız hep zor gözükeni kolaya çevirdiler. Özellikle Batman deplasmanı, fiziki olarak da Eynesil ve Pazarspor deplasmanı gerçekten çok zordu. Bu deplasmandan da inşallah güzel bir şekilde üç puanla dönmeyi hedefliyoruz" diye konuştu.

PAYLAŞ
Beğendim 1 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber Pazar günü bazı yollar trafiğe kapanacak
Sonraki Haber Şirince, Dünya'nın En İyi Turizm Köyü seçildi

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Köşe Yazarları

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?